Är det äntligen dags att påbörja planeringen inför dig festivalresa till Spanien? För att få ut det mesta av ditt äventyr gäller det att packa rätt. Här delar vi med oss av våra bästa tips för en smidig packning som höjer festivalupplevelsen till nästa nivå.

Rätt klädsel för tillfället

Värmen kan vara tryckande under de spanska sommarmånaderna. Därför är lätta, andningsbara material att föredra. Glöm inte att packa med dig bekväma skor som tål många timmars vandring på festivalområdet, och ett par extra strumpor kan vara guld värt.

Vape – ett modernare alternativ till nikotin

För den som önskar ta en nikotinpaus under festivaldagarna kan en vape vara en utmärkt lösning. Vapes är både diskreta och enkla att använda, och du slipper röklukt och aska. Klicka in på vapes.se och köp med några av deras engångsvapes. Det finns en mängd olika smaker att välja mellan.

Håll dig hydratiserad

Het mat och varm temperatur – då är en vattenflaska bra att ha med på resan.

Det är viktigt att hålla vätskebalansen i schack under varma dagar fyllda med aktiviteter för att slippa symtom på vätskebrist. En återanvändbar vattenflaska är ett måste, och gärna en med inbyggd kylfunktion för att hålla din dryck sval hela dagen. Detta är extra viktigt att tänka på till just denna typ av resa då du kommer att utsättas för både höga temperaturer och het mat.

Smidig och säker förvaring

Införskaffa en ryggsäck eller midjeväska med flera fack där du säkert kan förvara värdefulla föremål som plånbok, mobil och nycklar. Försök att bara ha med dig det mest nödvändiga för att undvika onödig belastning.

Glöm inte att följa gällande lagar och regler kring användandet av vapes, och respektera de områden där rökning och vaping är förbjudet.

Matlagningsprylar för den kreativa festivalbesökaren

Är du en sann matentusiast och vill ta del av festivalens kulinariska utbud på djupet? Då kan det vara värt att packa ned några basprylar för matlagning. En portabel kryddhylla med dina favoritkryddor, samt en kompakt skärbräda och kniv, kan vara utmärkta redskap att ha med sig.

Förbered dig för solen

Spaniens sol är stark, och det är viktigt att skydda sig ordentligt. En bredbrättad hatt, solglasögon och solskyddskräm med hög SPF är grundläggande prylar för att kunna njuta fullt ut av festivalen.

Redo för oförglömliga dagar

Att förbereda sig inför en festivalresa till Spanien kräver en väl genomtänkt packning. Med rätt klädsel, skydd mot solen, samt praktiska och underhållande prylar som en vape i packningen, ligger allt till rätta för en framgångsrik festivalupplevelse. Följ våra tips och gör dig redo för oförglömliga dagar fyllda med mat, kultur och festligheter under Spaniens sol.